EVROPSKI EDUKATIVNI CENTAR ZA PRIMENU ELLMAN RADIOTALASNE HIRURGIJE U GINEKOLOGIJI, DERMATOHIRURGIJI I DERMATOESTETICI

Pitanja i kontakt

Najčešće postavljana pitanja

Imam analne kondilome koji su slični kao slike na vašem sajtu. Do sada sam ih dva puta otklanjao tečnim azotom, ali nakon svakog puta stanje je bilo sve gore. Čitajući na vašem sajtu shvatio sam da su radiotalasi najbolja metoda za analne kondilome i da vi u tome imate najviše iskustva pa vas molim da mi odgovorite da li bi u mom slučaju vaša terapija bila delotvorna?


U 4. mesecu sam trudnoće i na poslednjoj kontroli otkriveni su mi kondilomi. Čitajući o tome na vašem sajtu videla sam da ne bi trebalo da čekam porođaj i da su radiotalasi nabolja terapija, ali želim vaše bliže objašnjenje.


Imam jako izražene hemoroide koji su se posebno uvećali nakon trudnoće. Da nesreća bude veća na njima se nalaze veliki kondilomatozni izraštaji. Želim vaš savet.


Imam mnogo visećih bradavica na kapcima koje su različite veličine i koje mi jako smetaju, jer mi pojedine upadaju i u oči. Šta vi predlažete kao terapiju.


Imam mladež u kosi i smeta mi prilikom šišanja, jer ga frizer stalno zakačinje. Ne bih želeo da ga uklanjanjam na klasičan način, jer ne želim da me briju i da mi stavljaju šavove. Šta mi vi predlažete, s obzirom da sam video da ste imali dosta takvih slučajeva?


Imam 22. godine i na zadnjem pregledu kod ginekologa (kolposkopija) nađena mi je promena koju je on nazavao AW epitel. PAPA je bio III (ASCUS). Šta mi vi dalje savetujete?


Na grliću već duže vreme imam ranicu, koju moj doktor opisuje kao prostrana ectopija. Kao posledicu toga imam česte upale i jako pojačan sekret koji se smanji samo dok uzimam terapiju, ali nikako da nestane. PAPA je uvek bio II. Šta mi vi predlažete?

 

Kontakt

Ovde možete postavljati pitanja vezana za radiotalasni lifting i radiotalase u ginekologiji i dermatologiji.

Sva polja su obavezna.

Ime

 

Email adresa

 

Pitanje:

 

© 2015 Ordinacija Jeremić. All rights reserved.