Blog

Nega kože preko leta

Da bi vam koža bila zdrava i mladolika tokom cele godine, neophodno je da je negujete na pravilan način. Ukoliko budete izbegavali kreme sa zaštitinim faktorom i hidrataciju kože, vrlo brzo ćete primetiti negativne posledice, koje mogu ostaviti neizbrisiv trag na vašoj koži. S obzirom da je koža tokom leta sklonija isušivanju, raznim alergijama i iritacijama, važno je da joj pružite adekvatnu negu.

Pročitaj više

Kako prepoznati rak kože?

Promene na koži obično počinju kao sitni mladeži po telu ili smeđe pege na koži koje ne moraju značiti da imate rak, ali vremenom mogu postati potencijalno opasni. Osobe koji primete promene na koži u velikom broju slučajeva misle da su one bezopasne i prolazne, međutim, neretko te promene mogu upozoravati na najopasniji oblik raka kože - maligni melanom, koji skoro sigurno dovodi do smrti ukoliko se ne reaguje na vreme.

Pročitaj više

Kako prepoznati rizične mladeže?

Poslednjih godina broj osoba sa melanomom se dvostruko povećao, i to znantno više kod muškaraca nego kod žena. U odnosu na ostale oblike raka, rak kože je lakše uočiti, i ako se rano otkrije, u velikom broju slučajeva bude izlečen. Svaka promena na mladežu može da bude prvi znak upozorenja i vreme kada biste obavezno trebali da posetite dermatologa.

Pročitaj više

Kako otkloniti mladeže?

Za nekoga su mladeži znak raspoznavanja, pa čak i pečat ličnog karaktera, međutim ukoliko vam smetaju tokom svakodnevnih aktivnosti, ili možda sumnjate u pojavu melanoma, vreme je da razmislite o njihovom bezbednom uklanjanju.

Pročitaj više

Kako prepoznati kondilome?

Već je poznato da su genitalne bradavice, odnosno kondilomi kod muškaraca i žena, jedna od najčešćih polno prenosivih bolesti današnjice. Javljaju se u intimnoj regiji i na analnom otvoru, međutim, nije isključeno da se kondilomi mogu naći i na jeziku, u grlu, ustima ili usnama. Humani papiloma virus (HPV) koji je i uzročnik ove bolesti predstavljaju ne samo veliki zdravstveni problem, nego i izuzetno veliku neprijatnost za obolelog.

Pročitaj više

Bez obzira na veličinu, tehnikom dr Jeremića uklanja se cela promena. Svaka intervencija dr Jeremića završava se beskrvnim poljem. To je razlog zašto je oporavak nakon radiotalasne LOOP excizije brz i bez komplikacija u vidu krvarenja, infekcije i bolova.

Pogledajte kako se radiotalasnom tehnikom, bez krvi i ožiljka, skidaju mladeži za 30 sekundi.

Pogledajte kako se za svega par sekundi, radiotalasno metodom, slidaju mladeži, bradavice i keratoze. Istine i zablude koji mladeži smeju da se skidaju, a koji ne.

Sve informacije o terminima i u vezi intervencija kod dr Igora Jeremića u vezi ginekologije i dermatohirurgije možete dobiti na telefon ordinacije u BEOGRADU: 063 463 671; 011 409 36 71 (zakazivanje BEOGRAD).

Radno vreme ordinacije Jeremić je ponedeljkom, četvrtkom i petkom od 9 do 17h.

Sve informacije o samim intervencijama možete dobiti i preko kontakt forme ispod ili nas zapratite na Facebook-u ili Instagramu

Do nas možete doći sledećim linijama gradskog prevoza:
Autobusi: 33, 47, 48
Tramvaji: 9, 10, 14

 
Adresa BEOGRAD
Ordinacija Jeremić,
Vojvode Stepe 178
(zgrada Aroma marketa)


Telefon BEOGRAD
+381 63 463 671 (10 - 18 h)


Email ordinacijai.jeremic@yahoo.com
Stop raku grlića materice Stop raku grlića materice