Pogledajte kako se radiotalasnom metodom mladež skida bezbolno i bez ožiljaka za 30 sekundi: gostovanje dr Igora Jeremića na TV Prva u emisiji Praktična žena

Radiotalasno uklanjanje mladeža, bradavica i keratoza uživo: pogledajte kako se radiotalasnom tehnikom, bez krvi i ožiljka, skidaju promene na koži

DERMATOHIRURGIJA

MLADEŽI

Izgled – karakteristike – radiotalasno uklanjanje

Može se slobodno reći da su mladeži još uvek tabu tema. Često su uzrok neopravdanog straha u vezi izgleda, veličine, vremena pojavljivanja, ali posebno u vezi njihovog uklanjanja.

Mladež na mestu gde se stalno povređuje ili smeta estetski može se potpuno bezbedno i bez ožiljaka ukloniti raditolasnom metodom dr Igora Jeremića. Intervencija traje nepun minut, bezbolna je i bez posledica.

Mnogo je promena na koži tela koje mogu probuditi bezrazložni strah. Te promene u najvećem broju slučajeva podsećaju na mladeže. Ono što sami pacijenti, ali i lekari mešaju sa mladežima su seboroične keratoze i meki fibromi.

Danas u svetu postoji jedan moderan stav povodom uklanjanja mladeža. Po tom stavu jedini riziko faktor za mladež je sunce i genetska predispozicija, a ne trauma (slučajna povreda mladeža). Tako da ukoliko osoba želi da ukloni mladež bez obzira što on ne zadovoljava gore pomenute kriterijume to može učiniti iz čisto estetskih razloga. Ranije prihvaćeno mišljenje čak i od strane lekara da mladež ne treba dirati je apsolutno pogrešno i zastarelo zbog straha od malignog melanoma.

Radiohirurgija frekvencije 4MHz nudi apsolutnu prednost i komfor za pacijenta i neuporedivo bolji estetski rezultat bez krvarenja, šavova i kasnijeg ožiljka, bez obzira na lokalizaciju samog mladeža, a uz to terapijski rezultati su u svemu identični. Postupak je uz prethodnu lokalnu anesteziju apsolutno bezbolan i traje ne više od 30 sekundi.

ZAKLJUČAK

Ne plašite se da uklonite mladež ukoliko vam predstavlja estetski problem ili je na mestu sa nezgodnom lokalizacijom pa ga povređujete.

Sunce i genetika su jedini pravi faktor rizika za mladež, zato ga uklonite da ne biste brinuli.

Raniji stav da je uklanjanje mladeža opasno savremene metode i iskustvo demantuju.

Više o mladežima pročitajte na sajtu
dr Igora Jeremića
Galerija slučajeva - 15 godina iskustva

UPOZORENJE: fotografije eksplicitno prikazuju tok lečenja.

Svi slučajevi su isključivo vlasništvo dr Igora Jeremića i rezultat su njegove radiotalasne tehnike rada.

img1 img2 img3 img4 img5 img6 img7 img8 img9 img10 img11 img12 img13 img14 img15 img16 img17 img18 img19 img20 img21 img22 img23 img24 img25

Bez obzira na veličinu, tehnikom dr Jeremića uklanja se cela promena. Svaka intervencija dr Jeremića završava se beskrvnim poljem. To je razlog zašto je oporavak nakon radiotalasne LOOP excizije brz i bez komplikacija u vidu krvarenja, infekcije i bolova.

Pogledajte kako se radiotalasnom tehnikom, bez krvi i ožiljka, skidaju mladeži za 30 sekundi.

Pogledajte kako se za svega par sekundi, radiotalasno metodom, slidaju mladeži, bradavice i keratoze. Istine i zablude koji mladeži smeju da se skidaju, a koji ne.

Sve informacije o terminima i u vezi intervencija kod dr Igora Jeremića u vezi ginekologije i dermatohirurgije možete dobiti na telefon ordinacije u BEOGRADU: 063 463 671; 011 409 36 71 (zakazivanje BEOGRAD).

Radno vreme ordinacije Jeremić je ponedeljkom, četvrtkom i petkom od 9 do 17h.

Sve informacije o samim intervencijama možete dobiti i preko kontakt forme ispod ili nas zapratite na Facebook-u ili Instagramu

Do nas možete doći sledećim linijama gradskog prevoza:
Autobusi: 33, 47, 48
Tramvaji: 9, 10, 14

 
Adresa BEOGRAD
Ordinacija Jeremić,
Vojvode Stepe 178
(zgrada Aroma marketa)


Telefon BEOGRAD
+381 63 463 671 (10 - 18 h)


Email ordinacijai.jeremic@yahoo.com
Stop raku grlića materice Stop raku grlića materice