Grlić materice - prekanceroze CIN I, II, III

Galerija slučajeva - 15 godina iskustva

UPOZORENJE: fotografije eksplicitno prikazuju tok lečenja.

Svi slučajevi su isključivo vlasništvo dr Igora Jeremića i rezultat su njegove radiotalasne tehnike rada.

Radiotalasna loop excizija - dr Igor Jeremić

img1 img2 img3 img4 img5 img6 img7 img8 img9

Video snimci intervencija

Klip predstavlja jedinstvenu tehniku Radiotalasne LOOP excizije sa naknadnim radiotalasnim topljenjem preostalih izmenjenih ćelija na grliću materice uz dodatnu exciziju dela grlića prema kanalu specijalnom radiotalasnom omčicom. Time postižemo uklanjanje izmenjenih i HPV inficiranih ćelija u kriptama žlezdi cervikalnog kanala što je terapijski cilj kod teški prekanceroza tipa CIN II i CIN III. Na ovaj način izbegavamo klasičnu konizaciju kod mladih devojaka koje nisu rađale, a koja sa sobom nosi reproduktivni rizik.

Dr Jeremić je do sada uradio više od 5000 radiotalasnih LOOP excizija štro predstavlja najveći broj intervencija jednog lekara u svetu. Navedenu intervenciju je doveo u Evropu. Jedini je ginekolog koji je je imao predavanja na svetskim ginekološkim kongresima koja se tiču primene radiotalasne tehnologije u lečenju kondiloma i promena na grliću metrice.

Sve informacije o terminima i u vezi intervencija kod dr Igora Jeremića u vezi ginekologije i dermatohirurgije možete dobiti na telefon ordinacije u BEOGRADU: 063 463 671; 011 409 36 71 (zakazivanje BEOGRAD).

Radno vreme ordinacije Jeremić je ponedeljkom, četvrtkom i petkom od 9 do 17h.

Sve informacije o samim intervencijama možete dobiti i preko kontakt forme ispod ili nas zapratite na Facebook-u ili Instagramu

Do nas možete doći sledećim linijama gradskog prevoza:
Autobusi: 33, 47, 48
Tramvaji: 9, 10, 14

 
Adresa BEOGRAD
Ordinacija Jeremić,
Vojvode Stepe 178
(zgrada City marketa)


Telefon BEOGRAD
+381 63 463 671 (9 - 18 h)


Email ordinacijai.jeremic@yahoo.com
Stop raku grlića materice Stop raku grlića materice